Makeup Revolution Iconic 3 Palette

Здравейте, момичета!
Напоследък започвам да харесвам Makeup Revolution все повече и повече, защото повечето от продуктите им са наистина страхотни, с много добро качество и на достъпна цена. Продуктите на марката можете да откриете в сайта на Parfimo, който е онлайн магазин за дамски парфюми и козметика и има голямо разнообразие от продукти.
 Първата палитра на марката, с която се сдобих беше Pink Fizz и след като толкова много я харесах реших да продължа да експериментирам с продуктите им.
Днешния пост е посветен на палитрата Iconic 3, която е много известна като копие на Urban Decay Naked 3. От много време искам да пробвам оригинала, но цената е доста висока, а и за продукт, който няма как да видя и изпробвам преди да купя колебанието е голямо. Най-добрия вариант е да вземете копието и ако се влюбите в цветовете да действате и към скъпия му вариант. Така направих и аз и нямах търпение да видя дали палитричката си заслужава.



Преди всичко ще спомена ниската цена на палитрата- около 12лв, която не трябва да бъде пренебрегвана в никакъв случай.
В опаковката няма УАУ фактор и не е нищо особено. Стандартна пластмасова кутия, прозрачна отпред, за да може да се виждат сенките. Това прави по-лесно избора на сенки, когато се намира в една купчинка с още 10 палитри- много бързо може да прецениш дали искаш грим с тези цветове или не. Въпреки това кутийката е доста лека и не ми се вижда стабилна при пътувания, за мен е по-добре да не се пътува с нея.


В долната част на капака е написано и името на марката, което обаче според мен може да се изтърка при по-дълга употреба.


На задната част е написан състава, годността на продукта и грамажа. Както се вижда съставът не е от най-чистите, затова е добре да използвате хубава база или ФДТ под сенките ако не искате да имат пряк допир с кожата на очите.


Отвътре има типичния апликатор гъбка, на който не се радвам особено и няма да го използвам.
За тази цена получавате 12 сенки  някои от които са матови, а други с шимър. Някои от цветовете са добре пигментирани, докато други трудно се показват на клепача.


За съжаление цветовете си нямат имена затова ще ви ги представям под номера.
1.Типичният бял мат който стои добре като акцент под веждата, в ъгълчето на окото и за преливки.
2.Светло розов шимър, който е може би най-разочароващия цвят от всички в палитрата. В кутийката изглежда много добре, но по какъвто и начин да го нанеса на клепача резултата е почти нулев.
3.По-тъмно розов и по-плътен от предишния. С по-малко шимър и по-добра пигментация.
4.Мат, който повечето хора биха определили като пепел от рози, въпреки че в кутийката изглежда сивеещ. Много добро попадение за опушен грим.
5.Тъмно розово отново с много бляскави частици в него. За разлика от №2 този има много добра пигментация и го използвам дори самостоятелно върху целия клепач с преливане за ежедневен грим. Ще е идеален за есента.
6.Златен металически шимър точно като в предишния, но с цвят старо злато.Обожавам такива цветове, така че за него мога да сипя само суперлативи.


7. Трети мат в палитрата. Много подобен на №4, но с една идея по-тъмен.
8.Металически шимър, който е с идеална покривност.  Като завършек приличана №3, но по-тъмен вариант. Отново го използвам за целия клепач.
9, и 10. са доста сходни и за мен няма смисъл от два такива цвята в една палитра. Шимърът им е доста- почти като при №5 като №9 има повече кафяви подтонове, а №10 повече сивеещи.
11.Много тъмен  и плътен цвят с лек шимър, който е добър вариант за опушване.
12.Най-тъмният цвят от палитрата, който е доста интересен, но ми е трудно да го определя. Прилича на сиво, но на светлина ясно се виждат розови шимър частици. Много добра покривност.



Като цяло завършекът на различните цветове е горе долу подобен и няма много варианти на различни гримове, които може да се направят с тази палитра. Цветовете почти не се прашат, но е възможно да има някой и друг блясък паднал под очите. Покривността на някои от тях е добра, а на други не чак толкова затова винаги използвам база за сенки преди да ги нанеса.

 Палитрата може да се закупи от тук

Надявам се ревюто да ви е било интересно! Хубав ден!

No comments