Good Box

Нова кутия на пазара! Кутията се казва Good Box, ще идва всеки месец и е на цена 20лв без доставката. Претендира с това, че всички продукти, които са избрани са био. Въпреки че моята дойде малко по-късно реших да я покажа, за тези които все още не са я видели.
Ето какво съдържа моята:



 Още с взимането на кутията забелязах, че тежи доста за малките си размери и щом я отворих не можах да повярвам как са успяли да напъхат толкова много неща в нея.


1. Първото нещо, за което не можах да повярвам е, че има цяло сокче с ананас, с което смятам да се почерпя веднага след като довърша поста :))
2.Препарат за миене на съдове със шипка и маточина. Обикновено не бих го харесала, но сега след като живея сама съм напълно отворена към домакинските помощници и съм много щастлива, че мога да го изпробвам.
3.Лосион за слънце с фактор 30 подходящ и за бебета.
4.Кокосова ескимоска, която нямам търпение да пробвам, заедно със сокчето :)


5.Тези странни люспички са всъщност органични сапунени ядки за пране! За първи път чувам за такива ядки и отново ще изпробвам с удоволствие.
6.Пакетче органичен чай с касис и акай (ето тук вече ме спечелиха)
7.Емулсия за лице от Biofficina Toscana
8. Лъжичка с натурален пчелен мед (за чайчето)
9.Веган десертче подходящо дори и за вегани
10.Още с отварянето на кутията лъхна страхотен аромат на мента и накрая установих, че идва от това ръчно направено сапунче с масло от авокадо, макадамия, жожоба и зехтин.


Има талонче за отстъпка при покупка от ArminaBio,  каталог на продуктите на Biofficina Toscana и реклама на каузата на "Самаряни".

Честно казано не съм очаквала такова голямо разнообразие от продукти, такова голямо количество и толкова много марки, които чувам за пръв път. Определено ми харесва, надявам се да успеят да задържат първоначалното впечатление и обмислям поръчката на кутията отново.
Хубав ден!

No comments