ULTRAFLESH кутия за блясък

Здравейте момичета! Преди няколко седмици от сайта на Ягодка ми изпратиха продукт за проба,който ще ви покажа в този пост.

За сайта:
Български сайт за онлайн пазаруване,който предлага огромно разнообразие от козметика и парфюми.Сайтът предлага различни отстъпки на продукти всеки ден,а доставката е безплатна до цялата страна при поръчка на декоративна и бяла козметика.Има както по-скъпи любими мои марки като MAC,Too Faced,Dior така и по-лесно достъпни марки като Bourjois,Revlon,Pupa и най-хубавото е че ти носят козметиката до вратата без да обикаляш с часове и да мръзнеш на студа,докато си харесаш нещо :)
Може да разгледате сайта тук 

За продукта:
Ultraflesh кутия за блясък на марката Фюжън бюти с пет продукта.Самата кутийка се затваря плътно, така че няма опасност продуктите да се повредят. Съдържа цялостно озаряващо средство,цялостен блясък и цялостен подобрител. На практика всички тези красоти са хайлайтъри и заради различната им структура и цветове могат да се използват за какво ли не.
Кутийката е на три нива и продуктите са разположени по следния начин:
Капачето се плъзга хоризонтално и на първото ниво се намира един по-голям хайлайтър.
С прахообразна структура е, на пипане е много мек и лесно се разнася по кожата.Цветът според мен е много бледо розово.
На следващото ниво са разположени два по-малки хайлайтъра с кремообразна структура,които на пръста направо се топят.

                                                 Единият цвят е по-розовеещ.
                                                        Другият цвят е по-златен.
                                     Нанесени на кожата оставят красив перлен блясък.
         
                                На последното трето ниво има два молива.

Като размер са доста мънички,но пък точно това им придава чар.

               Плюсът им е че са автоматични и нямат нужда от острене.

Най-интересното е че в първите две нива до хайлайтърите пише anywhere, което значи че може да развихрите въображението си и да си поиграете с цветовете.
Аз лично съм голям фен на такива продукти и още щом получих комплекта изпробвах няколко различни гримчета с него.Ето и няколко идейки за визии с тези продукти:
1.Големия хайлайтър- на скулите вместо руж; над скулите като добавка към ружът или самостоятелно за по-естествено излъчване; също така може да се използва и като сенки,за да придаде завършеност на погледа.
2.Двата кремообразни хайлайтъра- идеални са за нанасяне над скулите,много добре се размазват и са доста трайни (поне при мен).Розовия е идеален до розов руж, а златния стои добре и до бронзанти.Могат да се използват и като сенки във вътрешния ъгъл на окото за озаряване на погледа.
3.Двата молива от последното ниво- те са за по-прецизна употреба и аз лично ги слагам под веждите.
 Така тези пет продукта се предлагат за 46.50лв и може да ги видите тук
Аз, както казах вече, съм голям фен на хайлайтърите,някак си визията ми не е завършена без тях,така че ще си използвам всяка част от комплекта.Който си търси хубав хайлайтър може да пробва този комплект -съдържа всичко,което трябва за завършване на цялостната визия :)

1 comment

  1. Честито, със здраве да си я ползваш!:)

    ReplyDelete