Ново от Essence и Catrice

Нов сезон, нови продукти на пазара :)
Дрогерийните марки все повече вдигат нивото и ни изненадват приятно с идеите си. Днес ще ви покажа част продуктите от лимитираните колекции на Essence и Catrice:





Започвам с колекцията на Catrice:









От марката залагат на елегантната и изчистена визия като я подчертават със златните цветове на опаковките. Колекцията включва:
-двуцветно червило
-стик за вежди
-три лака за нокти
-стикери за нокти
-две палитри сенки за очи
-озаряващи гел перли за лице
-топ лак.

Опаковките определено хващат окото и са нещо ново на фона на всички скучни и еднакви черни опаковки. Ружът е с доста ярък цвят, но както се вижда от снимките не е от най-пигментираните и лесно може да се нанесе с по-лека четка. Моливът за вежди  е с интересна чъби форма и цвят, който подхожда на моите вежди. След изхабяване на заострената част може да го нанасяте с четка за вежди като резултата си остава без разлика в качеството. Печените сенки са изключително красиви и меки на допир, но за мен не са достатъчно пигментирани и имат нужда от мокра четка за нанасянето си. Друго, което бих пробвала от колекцията са озаряващите перли за лице, защото никога не изпускам такъв тип продукти (напомнят ми на герленските перли, които са база за лице и изглеждат по същия начин!)

Повече за продуктите тук






Колекцията на Essence съдържа:
-три молива за устни
-очна линия
-три червила
-три лака
-изкуствени мигли
-руж
-очна линия
-козметична чантичка
-парфюм.

Тук отново са се постарали с ружът и изглежда прекрасно. В началото може да се използва отделно като руж и хайлайтър, но след известно време сърчицето се зацапва като вкарва малко блясък към иначе матовия руж. Харесва ми, че моливите за устни са автоматични и нямат нужда от острене- много ме улесняват при пътуване. Цветовете им са супер свежи и подходящи за започване на по-топлите дни. Нанасянето е много лесно и не се разтичат.
От колекцията бих пробвала и лаковете, които са с интересни цветове като най-вече ми грабва окото сивият I have grey-t times with you.

 От марката продължават с лимитираните серии, така че не ги изпускайте! 

Надявам се краткото въведение в новостите на двете марки да ви е било интересно и да сте добили представа за новия асортимент от продукти. Ако имате въпроси ще се радвам да отговоря на тях в коментарите долу.

Хубав ден!

Facebook           Instagram


*Продуктите са ми предоставени за проба от ПР.

No comments