Lierac Premium La Creme Soyeuse- първи впечатления

Здравейте, момичета! Как се справяте с бръчките?
 Знам, че това е една от най-деликатните теми, които засягат всяка от нас и е един от най-големите ни страхове (поне на мен). През ден се заглеждам в огледалото и следя как се развива всеки един зачатък на нова бръчица по лицето ми. Въпреки че много хора ще кажат, че когато си в категорията 25+ ти е рано да мислиш за такива неща, аз пък мога да ви гарантирам, че най-добрата защита срещу бръчките е тяхната превенция! Много трудно може да заличите вече възникнали бръчки напълно. И все пак как да се отървем от малките досадници, които нарушават младежкия ни вид и донякъде издават възрастта ни?


Днешният пост е посветен на продукт, който може да се каже, че е терминатора на бръчките- Lierac Premium La Creme Soyeus, който е предназначен за нормална и комбинирана кожа.
Преди всичко искам да ви покажа опаковката му, която сама по себе си носи усещането за козметика от най-висок клас.




Не съм сигурна дали така се продава по магазините, но ако идва в такава опаковка, то кремът е идеален за подарък (дори няма нужда от опаковане :))

Вторичната опаковка е доста тежка, което отново напомня на луксозна козметика. Бурканчето е с черен цвят, златни надписи и златна капачка. Няма никаква вероятност съдържанието да има досег със светлина, което ви гарантира, че съставките няма да се променят. Освен това има и допълнително предпазващо капаче, което е много удобно при пътуване- продуктът няма как да се разсипе из чантите.





Консистенцията на крема не е нито прекалено гъста, нито прекалено рядка, а е идеалния балансиран вариант между двете. Цветът му е жълт крем (напомня на следобедните кремчета от детската градина), а миризмата му има леки напомнящи на свежест нотки, но е малко по-остра. Въпреки това я усещам само при нанасяне на кремът и до там- след това няма и помен от аромат.

Състав:

Основни съставки:
  • Комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя) - 8.5% - регистриран патент на Lierac
  • Чист разтвор на хиалуронова киселина -  5%
  • Хидратиращ и матиращ комплекс - 10%
Тестван под дерматологичен контрол - Некомедонен – Без парабени

Пълен състав на продукта:
 Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Rosa Hybrid Flower Extract, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Nylon-12, Parfum (Fragrance), Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Peg-75 Stearate, Dimethicone Crosspolymer, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Tocopheryl Acetate, 1-2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Ceteth-20, Steareth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tromethamine, Teprenone, Sodium Hyaluronate, Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract, Propylene Glycol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Tocopherol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Salicylate, Tropolone, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Acetyl Hexapeptide-51 Amide, Sodium Hydroxide, CI 19140 ( Yellow 5).


Количество:
50мл- повече от останалите кремове за лице, които са по 30мл.

Употреба:
Продуктът е подходящ за нанасяне сутрин и вечер.

За какъв тип кожа е предназначена терапията с Lierac Premium La Creme Soyuse:
 -Дълбоки бръчки
 – Загуба на плътност
 - Отпускане 
 – Неравен тен
 – Тъмни петна 
 – Разширени пори
 – Неравномерна кожна текстура
Какво обещават от марката:
НЕЗАБАВНА ЕФИКАСНОСТ - САМООЦЕНКА
  • Ефект “втора кожа”
  • Кожата е подпълнена
  • Тенът е светъл и бляскав
  • Кожните несъвършенства са прикрити
  • Кожата е незабавно матирана
     
СЛЕД 4 СЕДМИЦИ ПРИЛОЖЕНИЕ – КЛИНИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ
> Коригиране на всички следи на стареене:
  • Намаляване на дълбоките бръчки
  • По-стегната кожа, преоформяне на лицевите контури
  • Блестящ тен
  • Намалени тъмни петна
  • Стягане на порите, равномерна кожна текстура
> Интензивно хидратиране и матиране на кожата
> Кожата възвръща младежкия си вид
 Относно незабавната ефикасност, която обещават:
Това е продукт предназначен за по-зряла кожа с нужда от малко повече грижи и внимание. Поради това очаквах след нанасяне да усетя един плътен слой на кожата, на който му трябва време да попие и въпреки това се усеща върху лицето. Останах приятно изненадана и мога да заявя с чиста съвест, че очакванията ми не се оправдаха- нанасянето е супер лесно и бързо, продуктът е много икономичен и с количество колкото грахово зърно успяваш да го разнесеш по цялото лице. Ако броим и шията (а тя е изключително важна!) ще ви трябват грахче и половина :D Кремът попива до 1мин. и след още 2-3мин. напълно забравяш, че си го нанесъл! Изненада е точната дума, с която мога да изразя емоциите си. Та кремът за лице, който използвам в ежедневната си грижа и е предназначен за моята възрастова категория попива много по-бавно и се усеща много повече...
 Всичко това може да нареди Lierac Premium La Creme Soyeuse до идеалните кремове подходящи за основа под грима. Следователно слагам тикче и отмятам "Ефект “втора кожа” " Щом кожата ми се чувства добре и е изпила кремът толкова бързо смятам, че тя е и добре подпълнена.  
За светъл и бляскав тен мисля, че е нужно повече време от няколко пробвания и това няма как да си проличи в началото. Същото се отнася и за работата му с кожните несъвършенства- това все пак не е коректор и е нужно постоянство.
Матиране определено се вижда, особено при моята комбинирана кожа и то в горещините в момента.


Като обобщение мога да кажа, че продуктът изпълнява повечето от нещата, които са обещани при първоначално използване и съм доволна от първоначалните резултати, които виждам. Заслужава си да се пробва от жените, които имат нужда от сериозен продукт, борещ се с по-дълбоките бръчки, отпускането и посивяването на тенът, а тези които все още нямат такива проблеми им препоръчвам хидратация, витамини и продукти, които предотвратяват появата на първи бръчки! 
Хубав ден!

*Продуктът ми е предоставен за проба, но мнението ми за него не е спонсорирано!

No comments