Real Techniques Face Set (Base Core Collection)

Здравейте, момичета! Преди известно време ви показах първия си сет от Real Techniques, който беше за очи и от който останах много доволна. Ама толкова доволна, че реших да не спирам до там и след няколко месеца си поръчах сетът им за лице, от който имах голяма нужда.





Комплекта за лице на марката съдържа 4 четки за лице опаковани в несесер, който е идеален за пътуване. На кутията, в която пристигат е написано и по мъничко за приложението на всяка четка. Отделно и от едната страна на всяка четка пише каква е.

Отляво надясно:
1.Контурираща четка- използам я за хайлайтър или бронзант като с формата си е идеална за тази цел. Най-вече с нея нанасям хайлайтър по скулите и разнасям към слепоочието, на върха на носа, в основата на челото и над горната устна. Бронзант нанасям в долната част на челюстта, на върхът на брадичката и по горната част на челото.
2.Четка за фон дьо тен- на мен ми идва прекалено малка, затова я използвам като четка за нанасяне на коректор под очите. Тук вече функцията й е перфектна и ми спестява много по-голямо количество продукт от гъбката, която използвах преди това.
3. Четка за детайли- препоръчва се да се използва за прикриване на пъпчици, зачервявания и други несъвършенства, но тъй като рядко имам такива проблеми (или поне не ги прикривам с коректор) я използвам като четка за нанасяне на течно червило и съм доволна от резултата, който дава.
4.Четка за пудра или минерален фон дьо тен-  използвам я точно по предназначението й. Взима идеалното количество пудра, с която фиксирам гримът си за целия ден.

Всички четки са с изключително меки косъмчета, които не драскат дори и най-чувствителната кожа. Измиват се много лесно и запазват първоначалната си форма. Откакто ги имам досега не им е паднало и едно косъмче и според мен за цената си от 18 $ си заслужават.

Може да се поръчат от iHerb.
Как се прави поръчка от сайта може да видите тук
Комплекта за очи на марката може да видите тук
Ежедневно почистване на четки тук
Дълбоко почистване на четки тук

Надявам се ревюто да ви е било полезно. Споделете вашето мнение за четките на марката!
Хубав ден!

2 comments

  1. Любимите ми четки <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. И моите! Имам поне още 5, които искам да си взема :)

      Delete